брaуни take a cake

페이지 정보

profile_image
작성자 Joann Van Raalt…
댓글 0건 조회 122회 작성일 24-04-03 13:11

본문

Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с млечно-кисел вкус, брауни благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, брауни с орехи без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.

Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха червен шоколад.

12_1_1.jpgВариант 3:
Кексчето, здравословно брауни в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.